Versió per a imprimir

La Diputació finança el nou centre sanitari de Beniparrell

  • L’ambulatori comptarà amb una sala d’espera, una zona per a pediatria, dues sales d’infermeria i dues estances per al metge de capçalera.
  • El president Rus firma un conveni amb l’alcalde Hernandis, qui comenta que l’actual centre de salut està en perill d’esfondrament.
Firma del conveni amb l'ajuntament de Beniparrell
28/03/2014

Beniparrell construirà un nou centre sanitari amb una subvenció que ha rebut de la Diputació de València mitjançant un conveni singular, que ha firmat l’alcalde, Vicente J. Hernandis, amb el president de la Diputació de València, Alfonso Rus.

Concretament, l’actuació comportarà construir un nou centre de salut en una zona per urbanitzar i per a això «obrirem un carrer, construirem l’edifici i urbanitzarem la zona», apunta.

En este sentit, Hernandis informa que les obres se subvencionaran mitjançant este acord singular i també mitjançant el Pla de Camins Rurals i els Plans Provincials d’Obres i Servicis (PPOS) de la Diputació.

En esta línia, l’alcalde comenta que l’actual centre de salut, que va ser edificat el 1956 per la corporació provincial, es troba en molt mal estat i en perill imminent de solsida.

Quant a la nova infraestructura, que es podrà començar a construir abans de l’estiu, l’alcalde explica que se situarà al carrer de Sant Josep i que comptarà amb una sala d’espera, una zona per a pediatria, dues sales d’infermeria i dus estances per al metge de capçalera. A més, estarà lliure de barreres arquitectòniques.

Declaracions de l'alcalde
Declaracions de l'alcalde
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet