Versió per a imprimir

La Diputació finançarà també l’últim tram de la ronda nord de la Pobla de Vallbona

  • El president provincial inaugura les dues primeres fases de la variant, subvencionada per la institució provincial, que eliminarà el trànsit de pas per la població
  • Alfonso Rus: «La Diputació de València, com a ajuntament d’ajuntaments, està per a ajudar els municipis en estos moments tan complicats»
  • Mari Carmen Contelles: «És una obra molt important que reduirà el trànsit de camions que es dirigixen als magatzems del municipi i que havien d’endinsar-se en el nucli urbà».
Inauguración carretera de la Pobla de Vallbona foto_Abulaila_1.jpg
29/01/2013

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha inaugurat este matí amb l’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, la primera fase de la ronda nord de la localitat, amb un pressupost total de 278.091 euros i un termini d’execució de tres mesos.

 

L’acte de presentació de l’actuació de la carretera esmentada, que envolta el municipi del Camp de Túria, ha comptat amb la presència dels diputats Francisco Tarazona, Rafael Pérez, Oreto Segura i Raúl Pardos; dels alcaldes de Vilamarxant, Vicente Betoret, de Loriguilla, José Javier Cervera, i de San Antonio de Benagéber, Eugenio Cañizares, i d’altres autoritats locals.

 

El responsable provincial ha anunciat que la corporació provincial subscriurà pròximament un conveni amb l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, per a executar l’últim tram de la ronda nord, que és el que connecta l’eixida 17B de l’autovia amb el principi del carrer Hernán Cortés. «La seguretat de les persones és el més important, per això, la Pobla de Vallbona disposarà d’una variant totalment acabada abans de final d’any», ha declarat el president, qui també ha manifestat que «la Diputació de València, com a ajuntament d’ajuntaments, està per a ajudar els municipis en estos moments tan complicats».

 

Finalment, el president Rus ha informat que esta actuació, que ha subvencionat íntegrament la corporació provincial i s’ha executat arran d’un conveni que va subscriure la institució amb l’Ajuntament per un valor de 700.000 euros, «eliminarà el trànsit de pas per l’interior del nucli urbà i millorarà la seguretat viària».

 

Sensibilitat municipal

 

Per la seua banda, l’alcaldessa de la localitat ha agraït a la corporació provincial la seua «gran sensibilitat cap als municipis. El president Alfonso Rus és de les poques persones que escolta els alcaldes, que sent les nostres necessitats com a pròpies i dóna resposta a les nostres peticions» —ha assenyalat.

 

Així mateix, l’alcaldessa considera que es tracta d’una obra «molt important» ja que, segons diu, «reduirà el trànsit de camions pesants que es dirigixen als magatzems del municipi i havien d’endinsar-se en el nucli urbà i millorarà les comunicacions entre la localitat i les urbanitzacions».

 

Finalment, l’alcaldessa ha informat que també s’han repavimentat i s’han substituït les connexions d’aigua potable en mal estat dels carrers l’Hort, Verge del Rosari, Teresa d’Àvila i Lázaro Blasco; s’ha ampliat i asfaltat el camí de la Conarda i estan en execució diverses obres de reforma als carrers Blasco Ibáñez, el Parc i Diputació.

 

Objectius

 

L’objectiu principal de la posada en marxa d’estes obres ha sigut eliminar el trànsit de pas per l’interior del nucli urbà, a més de millorar la seguretat viària del trànsit per mitjà d’una nova calçada i una senyalització adequada, i millorar la connectivitat per mitjà de l’enllaç de les dues glorietes.

 

Obres

 

L’execució d’esta variant, que ha subvencionat íntegrament la Diputació de València, ha inclòs l’execució d’un vial de 673 m dividits en el tram RV-12 (518 m) i RV-13 (155 m), amb dos carrils de 3,5 m cada un, dues voreres d’emergència de 0,75 m i una cuneta d’1 m. Els treballs s’han completat amb la construcció de la nova glorieta del camí de la Casa Blanca, de 7,50 m de radi interior i 16,50 d’exterior, que garantix un encreuament amb la màxima seguretat.

 

La rotonda de l’Argila s’ha enjardinat i s’ha instaŀlat reg per aspersió. Igualment, s’ha completat la vorera del seu radi exterior amb la pavimentació de formigó pintat i s’ha dotat de continuïtat el carril bici i l’accés de vianants a la zona industrial del Mas de Tous.

Declaracions de Contelles
Declaracions de Contelles
Declaracions de Rus
Declaracions de Rus
Inauguració de la carretera
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet