Versió per a imprimir

La Diputació firma la seua primera ajuda a la Federació de Natació

  • La institució provincial pretén col·laborar en totes les activitats que s'impulsen des de l'ens esportiu
Miguel Bailach firma el convenio con la federación
11/07/2012

 

El diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, es va reunir ahir en la Diputació de València amb el president de la Federació de Natació, Juan Pedro Rodríguez. Durant la visita es va firmar per primera vegada un conveni de col·laboració entre la federació i la institució provincial.

L'objectiu d'este acord recau en la disposició, per part de la corporació provincial, d'ajudar la nova federació esportiva en totes les activitats que duga a terme.

El diputat va afirmar que «la natació és un esport que cada vegada té més aficionats i la gent gaudix molt practicant-lo», per això va voler recalcar que este projecte de col·laboració permetrà impulsar les activitats i els campionats que es programen des de la federació.

«La Diputació de València a través dels seus plans hi ha invertit molts diners en la creació de noves instal·lacions esportives i sobretot en la rehabilitació i construcció de piscines a l'aire lliure i cobertes, que permeten la realització d'esta classe d'esports» —va recordar el diputat Bailach.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet