Versió per a imprimir

La Diputació i el Levante UD renoven la seua aliança per a impulsar el futbol base, femení i inclusiu

  • El president de la Corporació, Jorge Rodríguez, i el de la Fundació Levante UD, Vicente Furió, segellen l'acord de col·laboració en el Ciutat de València al costat de la diputada d'Esports, Isabel García
  • Futbolistes del primer equip, de les escoles de discapacitat, l'equip amb paràlisi cerebral, paraolímpics, jugadors del Femení i xavals de la planter acompanyen a Rodríguez i Furió
Imagen
22/09/2017

La Diputació de València renova un any més la seua col·laboració amb la Fundació Levante UD Cent Anys, una subvenció d'al voltant de 200.000 euros amb la qual la Corporació provincial pretén ajudar a aquest ens vinculat al club ‘granota’ a impulsar l'esport base, femení i inclusiu.

 

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i la diputada d'Esports, Isabel García, han visitat aquest divendres el Ciutat de València, on han sigut rebuts pel president del Levante UD, Quico Català, el màxim responsable de la Fundació Cent Anys, Vicente Furió, i una representació de jugadores i jugadors de les diferents categories del club ‘granota’, entre elles els equips de paràlisi cerebral, les xiques del Femení i xavals del planter, a més del futbolista del primer equip Pedro López.

 

L'acte sobre la gespa del Ciutat de València ha posat de manifest l'aposta de l'àrea d'Esports de la Institució provincial i el Levante UD pel futbol base, femení i apte per a tot tipus de persones, derrocant les barreres físiques i mentals. En paraules del president de la Diputació, qui ha celebrat el bon moment esportiu del primer equip, “estem molt orgullosos de poder recolzar aquest projecte consolidat d'un club que creu en els valors de l'esport, com l'esforç i la solidaritat i el treball en equip; eixos valors formen part també del full de ruta de la Diputació”. Rodríguez ha destacat també “la cura que el Levante UD fa de la seua massa social i de totes les seues categories inferiors, així com de l'equip femení i els equips amb persones discapacitades”.

 

Els responsables de la Corporació provincial han sigut rebuts en la Sala de Juntes de l'estadi levantinista per Quico Català i el president de la Fundació Cent Anys, una entitat sense ànim de lucre que organitza, entre altres esdeveniments, un torneig de futbol 8 per a persones amb discapacitat intel·lectual i un torneig amateur de futbol 7 femení.

 

La diputada d'Esports, Isabel García, ha recordat la condició de la Diputació de València com a patró de la Fundació Levante UD i ha posat en valor la importància de “fomentar l'activitat física en el planter, així com la inclusiva i femenina, com a eina que vertebra la societat i promou la igualtat d'oportunitats i l'equitat social i de gènere”.

 

Per la seua banda, el president de la Fundació Levante UD, Vicente Furió, ha explicat que “l'objectiu fonamental és la solidaritat i donar una oportunitat als esportistes que vulguen mostrar les seues qualitats”. Furió ha volgut també donar les gràcies a la Diputació de València, que “ha estat al nostre costat en els bons i en els mals moments”.

 

Hi ha imatges disponibles en el FTP de Dival

Declaracions de Jorge Rodríguez, president de la Diputació
Declaracions de Jorge Rodríguez, president de la Diputació
Declaracions de Isabel García, diputada d'Esports
Declaracions de Isabel García, diputada d'Esports
Declaracions de Vicente Furió, responsable de la Fundació Cent Anys
Declaracions de Vicente Furió, responsable de la Fundació Cent Anys
La Diputació i el Levante UD renoven la seua aliança per a impulsar el futbol base, femení i inclusiu
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet