Versió per a imprimir

La Diputació i el València CF juguen junts en benefici dels municipis afectats pels incendis de juny

  • El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i la presidenta del València CF, Lay Hoon, presenten a Carcaixent el partit que disputaran els valencianistes el 10 d'agost a Alzira davant d'un combinat dels millors jugadors nigerians
  • Jorge Rodríguez: «Tenim l'oportunitat de demostrar que quan ens unim som imparables. Més enllà de la recaptació, l'important és el missatge de reivindicació que llancem per a protegir el nostre patrimoni natural»
  • Els diners recaptats es repartiran entre els nou municipis afectats pels incendis i s'obrirà una ‘fila zero’ perquè les empreses i particulars que vullguen participar en aquesta causa contra els incendis facen donatius
Imagen
27/07/2016

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la presidenta del València CF, Lay Hoon Chan, han presentat aquest dimecres a Carcaixent, el municipi més castigat pels incendis del mes de juny, amb més de 2.200 hectàrees de muntanya calcinada, el partit entre l'equip de Pako Ayestarán i un combinat dels millors jugadors de Nigèria, que es disputarà el 10 d'agost a Alzira a les 21.30 h. La recaptació de l’encontre anirà íntegrament als ajuntaments dels municipis afectats pel foc amb la coordinació de la Diputació.
 

En paraules de Jorge Rodríguez, «tenim l'oportunitat de demostrar que quan ens unim som imparables». El president de la Diputació ha deixat clar que «més enllà de la recaptació, el més important és el missatge d'unitat i reivindicació que llancem des de l'àmbit esportiu i el polític per a protegir el nostre patrimoni natural». Després de les més de 4.000 hectàrees devorades pel foc al juny en la província i els incendis declarats aquesta mateixa setmana, Rodríguez ha destacat la sensibilitat social del València CF i la transcendència d'aquestos gestos: «havem tingut la sort de trobar-nos amb un club que no sols representa l'elit del futbol, sinó també l'elit de la responsabilitat social. Vull donar les gràcies a la presidenta, no sols per la seua implicació en la lluita per la igualtat, sinó per demostrar que el València és un club que recolza les poblacions afectades pels incendis i per implicar-se en aquest tipus de qüestions». El president de la Diputació ha insistit en la responsabilitat social del València CF i ha garantit el reforç de la faena de la Diputació en prevenció i extinció d'incendis. «Tota aquesta inversió i tot aquest treball necessiten la consciència social per a preservar el nostre entorn i la coŀlaboració de tota la ciutadania» —ha conclòs Jorge Rodríguez.

 

Per la seua banda, la presidenta del València CF, Lay Hoon, ha afirmat que aquest partit «és una aportació xicoteta per a retornar l'afecte que aquestes comarques han demostrat cap al València CF des de fa anys». Lay Hoon ha demanat que el partit es convertisca en una gran reivindicació contra els incendis forestals i ha considerat que «més enllà de la recaptació, és important convertir aquestos esdeveniments en conscienciació sobre la importància de preservar els nostres boscos». La presidenta del València CF ha afegit, en el plànol esportiu, que l'organització d'aquest partit entre l'equip d'Ayestarán i l'All Stars Nigèria és «clau en l'estratègia d'expansió de la lliga de futbol professional en el continent africà».

 

Fila zero i repartiment dels fons recaptats
El repartiment dels fons recaptats en aquest partit solidari es farà en funció de la superfície danyada en cada municipi. Carcaixent va ser el terme que més hectàrees veié cremar, amb més de 2.000, 648 a Chella, 330 a Sallent, 288 a Sumacàrcer, 238 a Simat de la Valldigna, 167 a Cotes i 100 a Anna. També es registraren danys a Alzira i Bolbaite. La Diputació de València s'ha encarregat de l'anàlisi i l'estimació dels danys, el procés tècnic necessari perquè els municipis soŀliciten les ajudes d'emergència a la Generalitat.

 

Les entrades per a la trobada del 10 d'agost a Alzira, amb preus d'entre 6 i 10 euros, podran adquirir-se en les taquilles del Mestalla fins al 6 d'agost, i també es repartiran entre els municipis afectats pels incendis i en les taquilles del Luis Súñer d'Alzira els dies 30 de juliol i 8,9 i 10 d'agost. «Volem que els beneficis siguen del 100% per als municipis afectats» —ha dit Lay Hoon.

 

Els responsables del València i la Diputació, en la reunió prèvia a l'acte de presentació d'aquest dimecres, han acordat obrir una fila zero per a arreplegar els donatius d'empreses i particulars que vullguen sumar-se a aquesta gran causa contra els incendis forestals.

 

COLABORACIÓ:

“FILA 0 PARTIDO ALZIRA”:  ES75  2100.3805.33.0200010316

 

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, ha manifestat que el partit que es disputarà el 10 d'agost en el seu municipi és «un esdeveniment esportiu extraordinari amb projecció nacional i internacional. És un honor per a Alzira sumar-se a aquesta festa de la solidaritat amb la resta dels municipis afectats» —ha afegit Gómez.

 

El partit entre el València CF i la selecció d'estreles nigerianes es disputarà en el Luis Súñer Picó d’Alzira pel resembrat de la gespa en el camp de futbol municipal de Carcaixent. L'acte ha comptat amb la presència d’exjugadors del València CF, com Ricardo Arias i Juan Cruz Sol, i amb els alcaldes dels municipis afectats pels incendis del mes de juny passat en la província.

Declaracions Jorge Rodríguez
Declaracions Jorge Rodríguez
Declaracions Lay Hoon
Declaracions Lay Hoon
Roda de premsa
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet