Versió per a imprimir

La Diputació inverteix 300.000 euros en el camp de gespa que potencia l’escola de futbol de Bonrepòs i Mirambell

  • El president, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, assisteixen a la inauguració del nou camp El Barranc, en el qual s'han adequat els exteriors i s'ha instal·lat nova il·luminació
  • “Les millores en el camp de futbol eren una reivindicació dels veïns; ara podrem recuperar xavals i creixerà l'escola, potenciant l'esport base”, explica l'alcalde, Rubén Rodríguez
Imagen
01/06/2017

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, han assistit aquest dimecres a la inauguració del camp de futbol El Barranc de Bonrepòs i Mirambell, on la Corporació provincial ha invertit 300.000 euros per a millorar les instal·lacions, que ara compten amb gespa artificial d'última generació, il·luminació amb microleds i canons de reg.

 

L'equip amfitrió, l’amateur del Bonrepòs i Mirambell, i el Juvenil B del València CF, han sigut els primers a comprovar la qualitat de les noves instal·lacions en el partit amistós que ha servit per inaugurar el nou Barranc, en presència dels màxims responsables de la Diputació i els diputats Isabel García, Emili Altur, Pepe Ruiz i Josep Bort.

 

En paraules de l'alcalde, Rubén Rodríguez, “la Diputació ens ha ajudat molt amb aquesta necessitat històrica que teníem, ja que érem un dels pocs municipis de la comarca sense camp de futbol de gespa artificial, la qual cosa ens ha fet perdre a bastants xics de l'escola”.

 

Amb la inversió de 300.000 euros de l'àrea d'Esports que dirigeix Isabel García, més altres 20.000 euros aportats per l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, no solament s'ha instal·lat la gespa artificial, la il·luminació d'alta qualitat, el reg per canons i el nou drenatge, a més del formigonat als voltants del camp, sinó que “esperem recuperar xiquets i potenciar l'escola de futbol, en la línia de fomentar l'esport base”, afig l'alcalde.

 

Rodríguez i Amigó han coincidit a l'hora de destacar el “caràcter social” d'una obra que “resol problemes de les persones, i en aquest cas dels xiquets que comencen a practicar esport”. Les millores en el camp El Barranc han arribat també al bar de la instal·lació esportiva, que ara compta amb una cuina industrial, i al trinquet que hi ha al costat del camp, on es podrà practicar en millors condicions l'esport de la pilota.

 

El president de la Diputació ha manifestat que “instal·lar gespa artificial en els camps de futbol és una millora important a nivell social per a diferents col·lectius, i una infraestructura demandada per molts alcaldes i alcaldesses que, com s'està demostrant, pot dur-se a terme sense els excessos d'uns altres temps”. Per la seua banda, la vicepresidenta ha posat en valor “la inversió de la Diputació perquè les veïnes i veïns de Bonrepòs i Mirambell puguen gaudir d'instal·lacions esportives en condicions, deixant de ser pràcticament l'únic municipi de la comarca que no disposava de gespa artificial en el seu camp de futbol”.

 

 

900.000 euros en dos anys

 

Amb l'aportació per a les millores en el camp de futbol El Barranc, dins del Pla de Millores d'Instal·lacions Esportives de la Diputació, la Corporació que presideix Rodríguez porta invertits al voltant de 900.000 euros a Bonrepòs i Mirambell des que es va iniciar la legislatura al juliol de 2015.

 

Rodríguez i Amigó ja van visitar a mitjan juliol del passat any el municipi de l'Horta Nord, en concret el Centre Cívic en el qual la Diputació ha invertit 88.000 euros, dins del Pla d'Inversions Sostenibles (PIFS), amb el qual s'ha millorat l'accessibilitat de diferents espais públics de Bonrepòs i Mirambell. En total, 225.000 euros del PIFS, que se sumen als 131.000 del Pla d'Obres i Serveis, el nou SOM, que enguany deixarà altres 121.000 euros en la localitat, els 24.000 del Pla de Camins i Vials, 7.000 euros del Pla d'Ocupació i els 121.000 del Fons de Cooperació Municipal, aportat a parts iguals entre Diputació i Generalitat, amb la possibilitat de destinar-ho a inversió o despesa corrent.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
La vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó
La vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó
La diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García
La diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García
L'alcalde de Bonrepòs i Mirambell, Rubén Rodríguez
L'alcalde de Bonrepòs i Mirambell, Rubén Rodríguez
Jorge Rodríguez i Mª Josep Amigó en la inauguració del camp de futbol de Bonrepòs i Mirambell
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet