Versió per a imprimir

La Diputació rehabilita el pont entre Beniarjó i Real de Gandia després del seu enfonsament en 2007 per intenses pluges

  • El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, visita junt amb els alcaldes dels municipis unes obres que podrien estar acabades a la primavera
  • Seguí aprofita la seua presència a La Safor per a veure les glorietes executades per la corporació a Simat de la Valldigna i Villalonga
Imagen
13/02/2019

La Diputació de València avança en la rehabilitació del pont entre Beniarjó i Real de Gandia, després d'esfondrar-se una part del mateix per les intenses pluges registrades a la tardor de 2007, la qual cosa va fer que quedara inhabilitat tant per al trànsit rodat com per al pas de vianants. L'actuació es va iniciar a la fi de desembre del passat any i està previst que finalitze en els pròxims mesos, amb maig com a data màxima, amb l'objectiu de tornar a posar en funcionament una infraestructura inutilitzada des de fa més d'una dècada.

 

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha visitat aquest dimecres les obres dutes a terme en el pont sobre el riu Vernissa i ha destacat que la intervenció de la corporació provincial permetrà als veïns i veïnes de la comarca tornar a utilitzar “una infraestructura reivindicada durant anys”.

 

El projecte de reparació, en el qual la Diputació ha invertit 453.000 euros, inclou actuacions de murs en el marge esquerre del llit del riu, la construcció del tauler de la primera obertura del pont, la protecció amb escullera del llit del riu, així com la millora de l'accessibilitat i la seguretat de la circulació viària al llarg de la infraestructura. A més, es rehabilitaran els danys per corrosió en les zones crítiques.

 

Noves glorietes

 

D'altra banda, el responsable de l'àrea provincial de Carreteres també ha visitat aquest dimecres altres dos projectes realitzats per la corporació a la comarca de La Safor, concretament en les localitats de Simat de la Valldigna i Villalonga. En totes dues actuacions s'han realitzat noves glorietes amb l'objectiu de generar itineraris més segurs i accessibles.

 

A Simat de la Valldigna, amb un pressupost de 145.000 euros, la glorieta s'ha executat en la trobada entre la CV-600 i l'Avinguda Font Menor per a millorar els moviments dels vehicles, al mateix temps que s'han remodelat les voreres fins a la glorieta del PK 19+630, repavimentado tot l'àmbit d'actuació i instal·lat nova senyalització vertical i horitzontal.

 

Quant a Villalonga, l'actuació s'ha dut a terme en la trobada entre els carrers Ador Carretera (CV-685) i Gandia carretera (CV-680, pk 0+390), amb l'execució d'una miniglorieta que millora els moviments dels vehicles. A més, s'han remodelat les voreres de l'entorn per a adequar-les a la nova rotonda, repavimentado la zona d'actuació i instal·lat nova senyalització vertical i horitzontal. En aquest cas, el pressupost ascendeix a quasi 53.000 euros.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet