Versió per a imprimir

La Diputació rep cent cinquanta persones majors d'Alcàsser i Genovés

  • El president de la Diputació ha saludat els grups de l’Horta i la Costera en el Saló de Plens per a desitjar-los una jornada de diversió i «que s'obliden per un dia dels problemes»
  • El grup ha recorregut la Plaça de Bous, el Museu Taurí, i La Beneficència, on se'ls ha servit un dinar de germanor i han vist un espectacle de balls tradicionals valencians
El president Rus dirigint-se als participants en la jornada
02/07/2014

Prop de cent cinquanta veïns d'Alcásser i Genovés han participat este matí en el programa «Sona València per als majors», que organitza la Diputació de València.

 

En primer lloc els ha rebut la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, que els ha donat la benvinguda i els ha invitat a realitzar una visita als palaus Scala i Batlia, on està la seu de la institució provincial a la Plaça de Manises de València.

 

Els alcaldes d'ambdós municipis, Remedios Avia, d'Alcásser, i Emilio Llopis, de Genovés, s'han incorporat a esta visita per a acompanyar els seus veïns, que són coneixedors del treball, que ambdós edils tenen en la Diputació, ja que Llopis és cap de Gabinet de Presidència i Avia és diputada de Personal.

 

El president Rus els ha explicat que «molta gent no sap ni què són les diputacions. Per això està bé que coneguen tot el patrimoni que tenim i les coses que fem. En ajudes a la gent fem moltes coses perquè és el més important. De fet hem mantingut la teleassistència perquè tots els que viuen sols estiguen tranquils que estrenyent un botonet estaran atesos».

 

El president provincial també ha comentat que el programa de «Viatges socials pel turisme hoteler» està funcionant de meravella per a la gent major, perquè segons ha dit «ixen de casa cinc dies per 80 euros i estan a taula parada tot inclòs, així que qui dóna més?».

 

L'amfitriona del programa, la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha explicat als veïns d'Alcásser i Genovés que des de la Diputació es van començar a fer plans dirigits a la gent major i a les dones, perquè són col·lectius que mereixen tota l'atenció per part de les administracions «perquè hem d'agrair-los tot el que han fet i fan per les seues famílies».

 

La diputada Mora ha informat que, després de l'esmorzar que se servix en un dels patis de la Diputació, tot el grup es traslladaria amb els dos autobusos que els han arreplegats als seus pobles fins a la Plaça de Bous, al Museu Taurí i a La Beneficència on se'ls servix una menjar de germanor i, per a acabar la jornada, veuen un espectacle de balls tradicionals valencians en el saló Alfóns el Magnànim.

 

Conéixer les institucions i les polítics

 

L'alcalde de Genovés, Emilio Llopis, ha comentat que «és molt important per als veïns del meu poble conéixer el patrimoni provincial. I obrir-los les institucions és genial per a la gent d'un municipi xicotet com el meu».

 

«La idea que es van a emportar d'ací després d'esta visita serà diferent, a més este també és el missatge que cal transmetre: que les administracions estan per a servir-los a ells. Gràcies a ells els servicis dels municipis són millors que si no existira esta institució», ha afegit Llopis.

 

Remedios Avia, alcaldessa d'Alcásser, ha destacat que «la gent està contenta, és una ocasió d'eixir de casa i conéixer coses noves».
 

«No sols la Diputació ens ajuda a millorar les infraestructures del nostre poble, sinó que ens ajuda a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, dels nostres majors que poden disfrutar d'un dia de germanor i conéixer el patrimoni de la Diputació, per la qual cosa hem donat les gràcies al president Rus i esperem que continue fent estes iniciatives», ha dit Avia.

 

La regidora de Dona i Major d'Alcásser, Nieves Martínez, també ha agraït l'ajuda de la Diputació que «arriba a molts llocs perquè hi ha molta gent major que no es pot costejar una eixida o no tenen cotxe i esta visita és per a ells un dia especial».

 

A. Rus
A. Rus
A.Mora
A.Mora
E.Llopis
E.Llopis
R. Avia
R. Avia
N. Martínez
N. Martínez
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet