Versió per a imprimir

La Diputació subvenciona l’Ajuntament de Buñol amb noves millores per al llogaret de Mijares

  • El Pla de Nuclis 2012 finançarà amb 3,2 milions d’euros un total de cent vint projectes municipals a la província
17/06/2012

 

La Diputacióde València subvencionarà amb 20.000 euros noves obres d’adequació d’espais per a la mobilitat i l’accessibilitat al llogaret de Mijares, a Buñol, a través del Pla de Nuclis 2012 per al desenvolupament de llogarets, pedanies i nuclis de població menuts.

El programa, impulsat per la institució provincial des del 1996, està dirigit a resoldre les carències de les poblacions d’àmbit territorial inferior al municipi, «amb l’objectiu que qualsevol veí, visca al nucli on visca, compte amb els mateixos servicis, equipaments i infraestructures que el ciutadà que residix al municipi», segons ha explicat el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina.

La Diputació ha destinat enguany un total de 3.200.000 euros a la millora d’infraestructures i servicis de llogarets i pedanies.

El pla permetrà executar, a localitats allunyades dels nuclis urbans grans, 120 projectes bàsics i indispensables relacionats amb la dotació d’equipament, urbanització de carrers, enllumenat públic i construcció d’edificis, entre altres.

Medina ha afirmat que el programa provincial «manté enguany la mateixa inversió que en els darrers exercicis per a continuar donant servici a tots els ciutadans de la província independentment del seu lloc de residència».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet