Versió per a imprimir

La Diputació tramitarà la cessió de dos solars a Benifaió per habilitar un aparcament al costat del poliesportiu

  • El president, Jorge Rodríguez, rep a l'alcaldessa, Marta Ortiz, qui sol·licita la cessió per a ús provisional d'aquests espais de titularitat provincial i agraeix les ajudes que la Corporació dóna al seu municipi
Imagen
14/07/2017

La Diputació de València tramitarà la cessió de dos solars de titularitat provincial a l'Ajuntament de Benifaió perquè el consistori que dirigeix Marta Ortiz puga destinar-los a usos municipals. En concret, l'opció prioritària en la qual treballa Benifaió és la d'habilitar un aparcament en la zona del poliesportiu.

 

La proposta feta per l'Ajuntament de Benifaió, en la comarca de la Ribera Alta, ha sigut fruit de la reunió mantinguda en la seu de la Diputació entre el president, Jorge Rodríguez, i l'alcaldessa, qui ha traslladat al responsable provincial les necessitats del seu municipi, entre les quals es troba aquesta cessió de terrenys que a dia de hui no tenen un ús per part de la Corporació.

 

Des de la Diputació veuen amb bons ulls la proposta de Benifaió, en la línia de donar un ús provisional a uns espais que d'una altra forma romanen closos o tancats i que poden resultar interessants per anar completant serveis en ciutats i municipis inacabats. Amb aquesta intenció es tramitarà la petició per a estudiar els aspectes legals de la cessió i poder-la executar en un futur amb totes les garanties.

 

 

980.000 euros en dos anys

 

L'alcaldessa de Benifaió, Marta Ortiz, ha expressat el seu agraïment a Jorge Rodríguez i el seu equip de govern després de la visita a la Diputació, especialment per “la forma que tenen de gestionar els recursos i concedir les subvencions als municipis, que en el nostre cas ens ha donat per emprendre diferents actuacions necessàries per al poble, a més d'haver sigut inclosos en el Pla de Manteniment de Col·legis”.

 

En total, Benifaió ha rebut 980.000 euros en inversions de la Diputació de València en aquesta primera part de la legislatura, amb 424.000 euros del Pla d'Inversions Sostenibles (IFS); un poc més de 320.000 euros de l'antic PPOS, actual Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM); 138.000 euros de la part provincial del Fons de Cooperació Municipal, que es pot destinar a inversió o despesa corrent; 55.000 euros del Pla de Camins i Vials; 16.000 euros del Pla d'Ocupació i altres 16.000 per a la restauració de l'entorn de la Torre Mussa.

 

Amb aquestes ajudes de la Corporació provincial, l'Ajuntament que dirigeix Marta Ortiz ha executat obres d'asfaltat i pavimentació de carrers, ha substituït l'enllumenat del polígon industrial, ha rehabilitat la piscina coberta municipal, ha substituït la coberta del safareig, ha renovat els vestuaris del poliesportiu i ha millorat diferents zones verdes del municipi, entre altres actuacions subvencionades per la Diputació.

 

Jorge Rodríguez es reuneix amb l'alcaldessa de Benifaió, Marta Ortiz
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet