Versió per a imprimir

La diputada de Cultura inaugura «Repensant els límits del patrimoni ‘cultu-natural’»

  • El primer congrés internacional sobre patrimoni se celebra en el Saló Alfons el Magnànim del Museu Valencià d'Etnologia del 21 al 24 de novembre
La diputada de Cultura, Maria Jesús Puchalt, la presidenta d'AVA, Beatriz Santa
21/11/2012

 

 

L'Associació Valenciana d'Antropologia (AVA) acull fins a dissabte el I Congrés Internacional «Repensant els límits del patrimoni cultu-natural» en l'edifici de la Beneficència.

Les jornades tenen com a objectiu principal conscienciar i analitzar la capacitat transformadora de les ciències socials en el marc dels aspectes més importants del patrimoni del segle XXI.

La inauguració del congrés ha tingut lloc en el Saló Alfons el Magnànim i ha comptat amb la presència de la diputada de Cultura, María Jesús Puchalt, la presidència d'AVA, Beatriz Santa Maria, i el director del Museu Valencià d'Etnologia, Joan Seguí, que han obert les ponències que es llegiran durant els quatre dies de duració.

Després de l'acte de presentació, Puchalt ha destacat «la importància d'este congrés AVAntropoloia i l'interés que suscita el patrimoni en la població. «Sentir-nos orgullosos del nostre patrimoni és una cosa fonamental, i per això és important que des de la institució es coŀlabore per a gestionar i finançar el patrimoni de què es disposa» —ha dit.

Per la seua banda, la presidenta d'AVA, Beatriz Santa Maria, ha agraït a «la Diputació de València i a l'Àrea de Cultura la disposició prestada a coŀlaborar i ajudar constantment per a dur a terme este tipus d'activitats culturals».

Així mateix, Joan Seguí considera que «este congrés és una gran oportunitat per a donar a conéixer el patrimoni de què disposem i, amb la Diputació de València, fer d'AVA un referent coŀlectiu de la Comunitat Valenciana».

El congrés abordarà tres línies analítiques sobre patrimoni immaterial, natural i cultural, amb més de 80 ponents nacionals i internacionals i un total de 250 assistents.

Vídeo AVAntropologia
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet