Versió per a imprimir

La Font de la Figuera estrena camp de futbol de gespa artificial gràcies a l’ajuda de la Diputació

  • La institució provincial inverteix 125.000 euros en la nova superfície que s'emmarca dins del Pla de Millora d'Instal·lacions Esportives de la corporació provincial
Imagen
07/09/2017

La Font de la Figuera compta amb un camp de futbol renovat amb gespa artificial amb el suport de la Diputació de València. Es tracta d'una intervenció en la qual la institució provincial ha invertit un total de 125.000 euros i que s'inclou en el Pla de Millora d'Instal·lacions Esportives de la Corporació, en el qual enguany s'han invertit més de quatre milions d'euros.

 

L'actuació ha consistit en la substitució de la gespa artificial ja existent en el camp de futbol, així com en la senyalització de línies de futbol 11 i futbol 8. Així mateix, s'ha instal·lat nou drenatge i xarxa de reg amb canons emergents de llarg abast. “D'aquesta manera es dóna resposta a una reivindicació històrica dels veïns i veïnes, que portaven anys demanant aquesta millora”, ha assenyalat el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, durant la inauguració celebrada aquest dimecres en el municipi de La Costera.

 

“No parlem d'obres faraòniques o megaprojectes que després queden sobre el paper”, ha assegurat Rodríguez, “sinó d'actuacions que s'han dut a terme o s'estan executant actualment i que resolen problemes reals dels veïns en l'ús de les instal·lacions esportives dels seus municipis”.

 

Amb aquesta actuació s'ha donat resposta a una de les inversions més significatives en el municipi en els últims anys, segons l'alcalde de la localitat, Vicent Muñoz. “La modernització de les instal·lacions esportives era necessària. Estem segurs que l'aportació realitzada donarà molts fruits a nivell futbolístic”, ha apuntat l'alcalde.

 

“Des de l'ajuntament s'està apostant molt per la promoció de l'esport en general en totes les franges d'edat, és una bona mostra el fet que hi haja equips de futbol de totes les categories, per tant, aquesta inversió està més que justificada i serà molt aprofitada”, ha assegurat per la seua banda la vicepresidenta de la institució provincial, Mª Josep Amigó.

 

Una inversió de la Diputació de València que s'inscriu en un dels eixos principals d'acció de la Corporació, la de “fomentar l'esport i els hàbits saludables, així com els valors de l'esforç i el treball en equip”, tal com ha indicat la diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García.

 

 

Pla d'Instal·lacions Esportives

 

La Diputació de València ha destinat 4.360.000 euros a la millora i conservació d'instal·lacions esportives en 35 municipis valencians, a través de l'àrea d'Igualtat, Joventut i Esports que dirigeix Isabel García. Aquestes actuacions es van iniciar a la fi de 2016 i s'acabaran d'executar en el present any, encara que moltes d'elles es troben ja en funcionament.

 

La meitat d'aquesta inversió, 2.200.000 euros, serveix per a “donar resposta al deute històric de la Generalitat amb alguns municipis i infraestructures esportives que es van projectar en el període 2007-2012 però mai van arribar a executar-se, i que ara gràcies a la col·laboració del nou Consell i la Diputació hem desbloquejat perquè eixos diners no desapareguen i aquests municipis vegen per fi millorades les seues instal·lacions esportives”, ha explicat el president, Jorge Rodríguez.

 

*Disponible vídeo en FTP Diputació de València

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
L'alcalde de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz
L'alcalde de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet