Versió per a imprimir

La Fundació Secretariat Gitano soŀlicita noves ajudes a la Diputació

  • Amparo Mora, diputada de Benestar Social, es reunix amb la directora de l’organització, Lola Fernández
MORA_SECRETARIADO GITANO.jpg
23/01/2015

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, es reuní esta setmana amb la directora de la Fundació Secretariat Gitano, Lola Fernández. També va acudir a la reunió Josefa Muñoz, tècnica de FSG al barri de La Coma.

 

Lola Fernández va presentar a la diputada el balanç de les activitats exercides el 2014 i va soŀlicitar noves ajudes a la Diputació de València, «perquè sense la coŀlaboració institucional no podem escometre programes en la seua globalitat».

 

Tal com assegurà la diputada Mora, «la integració social del poble gitano és una de les tasques de l’Àrea de Benestar Social, fomentada especialment a través dels Servicis Socials Generals i d’acords marc per a impulsar la formació i els recursos bàsics en els coŀlectius socials amb major risc d’exclusió social».

 

La responsable provincial i vicepresidenta de la Diputació es comprometé a visitar pròximament les instaŀlacions de Secretariat Gitano a Paterna i València. «Sabem com treballeu i que afronteu reptes nous cada any, amb resultats palpables en èxits concrets, formatius i d’integració, de manera que el nostre suport està garantit», va assegurar Mora.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet