Versió per a imprimir

La nova Diputació millorarà la indústria i les comunicacions de Riba-roja de Túria

  • El president Jorge Rodríguez i l'alcalde Robert Raga estableixen prioritats d'actuació i fan balanç de les inversions del Pla d'Inversions de la Diputació
Imagen
11/10/2015

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut a l'alcalde de Riba-roja de Túria “amb l'objectiu d'analitzar quins són les necessitats més importants del municipi, així com fer un balanç de les actuacions engegades a través del Pla d'Inversions Econòmicament Sostenibles”, segons ha explicat, Robert Raga.


En aquest sentit, l'alcalde va voler “felicitar i agrair al govern de la Diputació l'engegada d'aquest pla, que en el cas de Riba-Roja va a possibilitar millorar els accessos dels polígons industrials, la construcció d'un carril bici, que connectarà els col·legis públics amb les urbanitzacions i el cas urbà, i la recuperació de la Llar del Jubilat, que estava completament abandonat”.


Un altre dels grans temes tractats durant la trobada van ser les carreteres. Robert Raga va anunciar que “el president s'ha compromès a connectar les urbanitzacions amb el parc fluvial del Túria mitjançant una carretera que disposarà també de carril bici, fomentant així els hàbits de vida saludables entre els nostres veïns i promocionant una zona de gran valor mediambiental”.


L'alcalde va traslladar a Jorge Rodríguez la seua “preocupació per l'existència d'un punt negre quant a seguretat en l'accés a Riba-Roja des del by pass, en una carretera en la qual ja s'han condicionat diferents trams, però que queda el més important, i al seu torn, el que té un cost econòmic més elevat”.


“Per açò –continua Raga-, i encara que aquesta és una actuació que s'ha de dur a terme també des del Ministeri de Foment, el president s'ha compromès a cercar una solució per a millorar la seguretat de la zona més perillosa; i per a açò el diputat de Carreteres visitarà pròximament la zona”.

 

Declaracions Presidente
Declaracions Presidente
Declaracions Raga
Declaracions Raga
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet