Versió per a imprimir

La vicepresidenta de la Diputació presenta la campanya "Espanta la por", creada per la Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
10/10/2018

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó presenta la campanya Espanta la por, creada per la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, depenent de l’àrea de Cultura, i que pretén reivindicar l’imaginari de la por valenciana amb motiu de la festa de Tots Sants. El projecte es presentarà en roda de premsa el pròxim dilluns 15 d’octubre, a les 11.00 hores, a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia (c/Corona, 36).

 

Per la seua banda, a les 13.00 hores estan convocats els tècnics de les biblioteques i museus etnològics que participen en aquesta campanya, així com els regidors de cultura de cada població, per a participar en la trobada de biblioteques i museus “Espanta la por”.

 

Per tercer any consecutiu, la campanya “Espanta la por! Per Tots Sants, monstres valencians” ofereix una programació d’activitats dirigides a tots els públics. És el segon any que la campanya ix del museu cap als municipis valencians gràcies a la col·laboració de les biblioteques públiques i els museus etnològics locals. En 2018 seran més de 80 centres els que desenvoluparan el seu propi “Espanta la por”

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet