Versió per a imprimir

La Xarxa de Municipis cap a la Sostenibilitat convoca una assemblea sobre reforestació després dels incendis

  • La junta directiva prorroga el conveni amb la UPV per a promoure polítiques de sostenibilitat ambiental
Junta de la Xarxa presidida por Juan José Medina
11/07/2012

 

La Xarxade Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat ha celebrat una junta directiva on s’ha informat del pressupost del centre per al 2012 i del pla d’activitats. Igualment, s’ha posat de manifest la memòria de projectes i comptes de l’exercici anterior i s’ha establit la convocatòria per a la pròxima assemblea general ordinària, que tractarà sobre els incendis forestals recentment succeïts a Cortes de Pallás i Andilla i sobre la reforestació dels espais afectats.

 

L’acte, que estigué presidit pel vicepresident de la xarxa i també vicepresident de la Diputació, Juan José Medina, va comptar també amb la presència del diputat de Medi Ambient, Salvador Enguix, com a representant de la Diputació de València en l’entitat, i dels deu vocals que conformen l’organització.

 

La junta directiva va aprovar també la pròrroga del conveni de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i la Xarxa de Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat per a la càtedra Municipis Sostenibles, a fi de promoure i desenvolupar iniciatives de suport a la implantació de polítiques de sostenibilitat ambiental.

 

Entre les activitats previstes en este acord es troba la realització de cursos i conferències dirigits al personal de l’administració local i al de l’àmbit universitari. També s’oferix la possibilitat que els estudiants dediquen els seus projectes de fi de carrera a realitzar estudis d’investigació i divulgació en els municipis de la província a fi de posar en valor el patrimoni cultural i paisatgístic i per a fomentar les energies renovables.

 

Finalment, durant la reunió es ratificà la constitució de les dos comissions de treball de Gestió Municipal Sostenible i Seguiment de les Agendes 21 locals.

Imatges de la junta
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet