Versió per a imprimir

L'Ajuntament de Tuéjar renova la base de la brigada forestal de la Diputació en el municipi

  • Amb les reformes executades, el local cedit pel consistori s'adapta a la normativa legal que establix les condicions mínimes de seguretat i salut en els llocs de treball
Imagen
10/12/2019

L'Ajuntament de Tuéjar ha finalitzat la reforma integral de la base de la brigada forestal de la Diputació de València, situada en l'antiga Casa Forestal del municipi.

 

Amb esta actuació, que ha suposat una inversió pròxima als 30.000 euros, el local cedit pel consistori s'adapta a la normativa legal vigent que recull les normes mínimes que han de complir els llocs de treball per a garantir l'adequada protecció dels treballadors.

 

La inversió realitzada per l'Ajuntament dota a la brigada de Divalterra d'un espai diàfan per a guardar el vehicle i les eines de treball, a més d'una sala de reunions equipada amb cuina.

 

Així mateix, s'han construït banys separats per a homes i dones, amb les seues respectives dutxes, i s'ha col·locat un armari de seguretat per a combustibles. El local compta amb un accés per a vehicles mitjançant porta elèctrica i manual i dues portes per a l'entrada a peu.

 

L'adequació es completarà amb la senyalització dels diferents espais del local i la col·locació dels equips de protecció contra incendis necessaris.

 

La renovació integral d'este immoble, propietat de l'Ajuntament de Tuéjar, s'emmarca en el procés d'adequació de totes les bases de les brigades forestals per a adequar-se als requisits que exigix la normativa vigent a través del Reial decret 486/1997.   

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet