Versió per a imprimir

L'àrea de Cultura presenta la IV edició de ‘D’Arrel’, amb l'espectacle de La Brama ‘A la nostra manera’

  • Es tracta de l’acte que marca l’obertura de D’Arrel 2019, la trobada de folklore, música, balls i cants valencians organitzada per l’àrea de Cultura de la Diputació de València
  • El BOP del passat dia 14 de març publicava l’anunci que obri el termini als municipis per a inscriure’s i participar en aquesta nova edició
Imagen
21/03/2019

L'àrea de Cultura de la Diputació de València inicia la IV edició de D’Arrel. Trobada de Folklore, Música, Balls i Cants Valencians amb el concert d'obertura de La Brama, titulat ‘A la nostra manera’, que tindrà lloc el dissabte 23 de març, a les 22.30 hores, al Teatre Principal del València. L'espectacle, sota la direcció artística i musical d'Alejandro Blay, compta amb la participació de diverses agrupacions musicals i artístiques com el Grup de Percussió Amores, la pianista Mónica Montesinos, el grup de ball Quakes Company, el Grup de Danses la Senyera, la Nova Muixeranga d’Algemesí o el dj Dani Navarro.

 

D’Arrel s'inicia, en 2019, amb aquesta producció a través de la qual l'àrea de Cultura de la Diputació de València aprofundeix en la creació apostant per propostes noves en l'àmbit de la cultura tradicional. La Brama construeix un espectacle des de la dolçaina com a base instrumental, on la interpretació de temes coneguts de diferents autors valencians, de vegades amb arranjaments inèdits, es fusiona amb els diversos estils de la música clàssica i tradicional valenciana, imprimint nous aires a la trobada de la Diputació.

 

El públic general podrà obtenir les entrades per a l'espectacle de La Brama, ‘A la nostra manera’, a través del servei d'atenció telefònica de la Diputació, La Batlia Respon, en el número 96 388 25 25.

 

Aquest serà el punt de partida amb el qual arranque una nova edició de D’Arrel, la Trobada que s'ha consolidat com una cita cultural a les comarques valencianes més enllà d'una simple mostra de les manifestacions culturals tradicionals.

 

El BOP del passat dia 14 de març publicava l’anunci perquè els municipis que així ho desitgen puguen participar en aquesta nova edició i acollir un dels diferents encontres que es preveuen en aquesta edició de D’Arrel. Les localitats seleccionades tindran la possibilitat de programar, junt amb la Diputació de València, activitats que es combinaran amb les oferides per les agrupacions pròpies de la comarca i entre les quals s’inclouen danses, rondalles, grups de tabal i dolçaina o cant d’estil i albaes, entre altres.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet