Versió per a imprimir

L'Associació Dones en el Sector Públic visita la Diputació

  • La vicepresidenta del col·lectiu, la periodista Amalia López, agraeix la predisposició de la corporació provincial a l'hora de treballar en una agenda d'expertes que ajude a visibilitzar el talent femení
Imagen
10/04/2019

L'Associació Dones en el Sector Públic ha visitat aquest dimecres la Diputació de València amb l'objectiu de presentar-se i treballar conjuntament amb la corporació provincial. El president, Toni Gaspar, ha rebut a algunes de les integrants d'aquest col·lectiu nascut a penes fa quatre mesos, entre elles la vicepresidenta Amalia López.

 

Amalia López, que treballa com a periodista a l'Ajuntament de Calp, ha agraït l'interés del president en aquesta associació d'àmbit nacional que representa a dones de l'administració pública local, autonòmica i estatal, i que té per objectiu visibilitzar el paper de la dona en aquests ens i organismes. 

 

En paraules de la vicepresidenta de Dones en el Sector Públic, “encara que ocupem el 56% dels llocs de treball, només arriben a càrrecs directius un 30% d'aquestes dones, la qual cosa ens porta a reflexionar sobre l'accés a aquests llocs pels principis d'igualtat, mèrit i capacitat”. Aquest és un dels principals motius pels quals naix una associació que ha començat ja a operar en el terreny del públic.

 

Aquesta col·laboració amb les diferents administracions públiques locals, supramunicipals i estatals s’ha desenvolupat en assumptes com la conciliació familiar i laboral, la paritat i la creació d'una agenda d'expertes en la qual visibilitzar aquest talent femení. “En moltes jornades ens diuen que no troben dones en el sector públic per a aquest tipus d'actes, i estem ací per a difondre aquest talent amb ajuda de les mateixes institucions, en les quals treballen les dones de forma majoritària”, explica la vicepresidenta del col·lectiu.

 

Junt amb Amalia López han visitat la Diputació la cap de Contractació de la Diputació de Castelló i directiva de l'associació, Pilar Batet; la secretària-interventora de l'Ajuntament de Senyera, Pilar Moreno, que és a més coordinadora de l'associació; i la responsable de Comunicació de Labora, Ana Perales, coordinadora del col·lectiu a València. Totes han coincidit a l'hora de destacar la predisposició de la Diputació de València a implicar-se en la lluita per la igualtat real entre homes i dones.

Amalia López, vicepresidenta de l'Associació Dones en el Sector Públic
Amalia López, vicepresidenta de l'Associació Dones en el Sector Públic
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet