Versió per a imprimir

Les campiones d’Espanya de Rugbi S18 comparteixen els seus èxits amb la Diputació

  • La diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, ha rebut a les jugadores de la Selecció Valenciana de Rugbi guanyadores dels campionats nacionals de XV i Seven
Imagen
28/06/2018

Les xiques del rugbi valencià S18 estan vivint el seu moment daurat. Tres anys consecutius com a campiones d'Espanya en Rugbi 15 i l'estrena amb magnificència de la modalitat Seven acrediten a aquesta generació com el futur de l'elit nacional. La diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, ha rebut a la selecció en la seu de la corporació en un esdeveniment en el qual les jugadores han compartit els seus trofeus i han agraït el suport institucional.

 

Les capitanes Helena Saavedra i Mayka Martí han presentat els títols de Campiones d'Espanya S18 Femení XV, obtingut per tercer any consecutiu, i el de Campiones d'Espanya S18 Seven Femení, en la seua primera participació. Tant Saavedra com Martí han destacat el gran canvi de percepció en la pràctica del rugbi. “He notat un gran canvi des que vaig arribar al món del rugbi fa tres anys”, ha afirmat Martí. “És un orgull veure com les xiquetes que vénen trepitjant fort s'eduquen en uns valors tan bons com els de el rugbi”, ha afegit la capitana.

 

Per la seua banda, la diputada Isabel García ha felicitat a les esportistes pels seus èxits i ha destacat la importància “del suport institucional als esports que no són majoritaris”. García ha destacat com a fonamentals els valors d'igualtat i inclusió que representa el rugbi. “És un esport que no discrimina a ningú, pots ser home o dona, gran o xicotet, que en aquest esport sempre vas a tenir cabuda en una o una altra posició”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet