Versió per a imprimir

L'Escalante presenta LÙ, Millor Espectacle FETEN 2020, per a reivindicar el poder de la creativitat per a afrontar la vida

  • Esta recreació dels universos de la imaginació com a manera de resistència pujarà a l'escenari del Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts en una única funció oberta al públic el dissabte 4 d'abril
Imagen
10/03/2020

LÙ, de Maduixa Teatre, protagonitzarà el cicle Danseta que el Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, ha programat per a finals de març en el Palau de les Arts dins del marc de Dansa València.

 

L'Escalante repeteix així la seua col·laboració amb el festival de dansa que organitza l’Institut Valencià de Cultura al què un any més dota íntegrament de la programació infantil i que destaca la  diputada de Teatres Glòria Tello, “és una proposta visual i artísticament molt notable, avalada pel premi al millor espectacle en la Fira Europea d’Atrts Escèniques de Gijón, Feten 2020”.

 

Poesia visual per a recrear els universos de la imaginació

 

LÙ, que significa ‘camí’ en xinés tradicional, és un muntatge per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys d'edat que aborda el treball infantil a Àsia i reivindica el poder de la creativitat i la imaginació com a valors fonamentals per a enfrontar-nos a la vida. La dansa, les arts plàstiques i l'audiovisual articulen en perfecta sintonia esta dramatúrgia sense text protagonitzada per dues xiquetes -interpretades per Laia Sorribes i Melissa Usina- que treballen durament i sense descans el camp. Una àrdua i rutinària labor que estes joves heroïnes, sota la direcció coreogràfica de Baldo Ruiz i l'espai sonor de Damián Sánchez, transformaran en un joc per a poder sobreviure. Una evasió lúdica i escènica davant la crueltat que pateixen milers de menors en el continent més poblat del planeta, ideada i dirigida per Joan Santacreu per a celebrar els 15 anys de la seua companyia Maduixa Teatre.

 

Esta recreació dels universos de la imaginació com a manera de resistència pujarà a l'escenari del Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts en una única funció oberta al públic el dissabte 4 d'abril. Representació a la què se sumaran les destinades específicament al públic escolar, programades des del 31 de març al 3 d'abril. L'univers cromàtic de LÙ, reconegut també com el Millor Espectacle Familiar l'any passat en la Mostra d'Alcoi, és un muntatge íntim per a gaudir en família en el qual el públic assistirà a la creació d'un món sorprenent carregat d’emocions, màgia i poesia visual.

 

Entrades 5€:http://escalantecentreteatral.com/espectaculo/lu

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet