Versió per a imprimir

Màgia, tallers i teatres marquen el Nadal a l’Escalante

  • Este teatre de la Diputació de València organitza activitats de Castella i Lleó, Madrid, Múrcia, Catalunya, Aragó i València
Imatge d'espectacle teatral en l'Escalante
19/12/2012

 

El Centre Teatral Escalante ha preparat una intensa jornada d’activitats nadalenques amb tallers manuals, sessions de màgia, espectacles d’humor i diversos balls per al públic infantil.

La programació prevista per a la campanya «Nadal a l’Escalante» inicia diumenge que ve amb l’espectacle teatral Ábrete sésamo i conclou a final de gener amb les representacions valencianes d’AmagatallEl mago de Oz.

Amb estes activitats, el teatre de la Diputació pretén fer arribar als més xicotets diverses sessions seleccionades de sis comunitats autònomes, amb l’objectiu que els xiquets disfruten de la màgia, els espectacles i els concerts que oferix la institució provincial.

«Nadal a l’Escalante» inicia la seua campanya amb l’espectacle fosc d’Ábrete sésamo, en el qual les titelles oferiran la seua visió de les aventures que guarda un important llibre amagat.

El 27 de desembre es mostrarà un altre espectacle teatral adaptat del clàssic de Charles Dickens, Cuento de Navidad, seguit del concert Canciones de miedo, que marcarà la vesprada del 28, i la peça Gárgaras, programada per a la vesprada del dissabte 29, en la qual es pretén acostar el món de la ciència als més xicotets.

 

Programació per al 2013

A partir de gener, l’Escalante continua amb diverses activitats infantils, per la qual cosa durant els últims dies del període festiu, els xiquets podran participar en els tallers de màscares i de lectura previstos per als matins del 2, 3 i 4, mentre que la vesprada la protagonitzaran els espectacles màgics de Teia Moner i Mago Darío.

Les sessions teatrals també estaran presents durant 2013, amb la del superheroi El capitán Tan-Tan i l’espectacle de dansa d’El mago de Oz, peça de producció pròpia de l’Escalante i guanyadora del premi Max al millor espectacle infantil.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet