Versió per a imprimir

Mancora triomfa davant de 8.000 persones en la segona semifinal del Sona Pop-Rock d’Oliva

  • Maldita Nerea apadrina la revetla a la plaça de l’Estació d’Oliva
  • Totes les semifinals seran emeses en diferit a través de la RTVV i les televisions de la província en les pròximes setmanes
Mancora ganadores del 'Sona Pop-Rock' en Oliva
17/06/2012

 

La plaça de l’Estació d’Oliva estava plena de gom a gom. La segona semifinal del Sona la Dipu pop-rock va congregar 8.000 persones en una nit que va superar totes les expectatives i que consolida este concurs de la Diputació de València per a grups novells valencians.

Oliva es va implicar de ple amb este concurs en què tres grups, Tinglao, Mancora i Automatic, van oferir espectacle amb música de qualitat.

Com cada setmana, només en podia quedar un. Milers de watts de llum i de so per a un gran concert en el qual va triomfar Mancora, un jove grup de rock que «va apuntar maneres» amb un directe de qualitat, enfront de dos grups més, Tinglao i Automatic, que no es van quedar arrere en soltesa i ofici damunt de l’escenari.

El grup que més es coreja

Els encarregats de tancar amb brillantor esta segona semifinal van ser els components de Maldita Nerea, el grup musical de pop espanyol liderat per Jorge Ruiz (veu i composició), que des dels seus inicis va aconseguir omplir totes les sales on actuava. Les maquetes del grup passaven entre els estudiants que acabaven corejant les seues cançons en tots els concerts. El públic d’Oliva no va ser una excepció pel que fa a saber-se les lletres i corejar totes les cançons de la nit.

Totes estes semifinals seran emeses en diferit a través de la RTVV i les televisions de la província en les pròximes setmanes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet