Versió per a imprimir

Mark Knopfler i Bob Dylan encapçalen el gran any musical de la Plaça de Bous de València

  • L'ànima máter de Dire Straits tocarà en el recinte de la Diputació el 26 d'abril, mentre que el cantautor estatunidenc ho farà el 7 de Maig
  • En la programació de la Plaça, que torna a ser el referent musical de la ciutat, apareixen també Manu Carrasco, Melendi i Vanesa Martín, entre altres
Imagen
23/01/2019

La plaça de totes i tots es consolida com a referent musical de València. El recinte taurí propietat de la Diputació ha ampliat els seus usos acollint esdeveniments empresarials, cites culturals i esdeveniments esportius, destacant el reforç d'una programació musical cada vegada més àmplia. Els concerts de la Plaça de Bous sonen dins i fora de la província.

 

L'any recentment estrenat preveu grans esdeveniments musicals en la Plaça, com els concerts de Mark Knopfler i Bob Dylan, que tocaran a València amb un marge de tot just dues setmanes. L'ànima máter de Dire Straits ho farà el 26 d'abril, mentre que el cantautor estatunidenc arribarà a la Plaça de Bous el 7 de maig.

 

En paraules del president de la Diputació, Toni Gaspar, “és un any molt especial que no solament portarà a València a dos fenòmens de la música sinó que posa el fermall al treball de tota una legislatura per a obrir la Plaça a tota mena d'esdeveniments socials i culturals, entre els quals destaca la música amb grans artistes de talla internacional. Volíem una Plaça per a totes i tots i sobretot una plaça plena de continguts, i ho hem aconseguit”.

 

Les escales de Knopfler i Dylan en l'històric recinte del carrer Xàtiva són les dues cites més assenyalades del gran any musical en la Plaça de Bous, per on continuaran desfilant els grans artistes nacionals del moment, com ve succeint en els últims anys. En aquesta ocasió, Vanesa Martín, Manu Carrasco i Melendi han tancat ja dates per a tocar a València.

 

El 29 de juny, Vanesa Martín tornarà a la ciutat amb ‘Totes les dones que habiten en mi’. El concert, que donarà la benvinguda a l'estiu, està programat a les 23.00 hores. Manu Carrasco arribarà a la Plaça el 6 de setembre amb el seu gira ‘La creu del mapa’, mentre que Melendi ha reservat el 27 de setembre per a retrobar-se amb el públic valencià, amb el qual ja va compartir una gratificant vetlada musical l'any passat.

 

Durant 2018, a més de Melendi i el seu ‘Cub de Rubik’, van visitar la Plaça de Bous de València artistes com Manolo García, Raphael, Loquillo, David Bisbal i Maluma. Tots ells van omplir un recinte que va haver de doblegar sessió per a donar resposta a la demanda d'entrades que van tindre els concerts de Dani Martín i Pablo Alborán.

 

Altres espectacles

 

La música s'ha convertit en una de les grans protagonistes de la Plaça de Bous, però els concerts no han sigut els únics esdeveniments de masses que ha acollit el recinte de la Diputació en els últims mesos. La disputa de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis entre Espanya i Alemanya va ser un dels grans esdeveniments de la passada primavera, i en vespres de l'estiu el rode va ser pres per les acrobàcies del Xtreme Monsters Freestyle.

 

La programació d'enguany en la Plaça de Bous també inclou sorpreses alienes al món taurí i al de la música. Entre els espectacles ja tancats, destaca una exhibició d'arts marcials.

 

Una plaça per a totes i tots que en els últims quatre anys ha acumulat 400.000 espectadors en les fires taurines i altres 300.000 en els concerts musicals que ha acollit el cus del carrer Xàtiva. En total, i sumant altres certàmens i esdeveniments empresarials, prop d'un milió de persones han gaudit aquests quatre anys amb les múltiples activitats que han tingut lloc en la Plaça de Bous de València, un edifici històric propietat de la Diputació.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet