Versió per a imprimir

Medina assistix junt amb cinc diputats a l'obertura del Centre de Joventut de Massamagrell

  • Alberto Fabra inaugura part del complex d'instaŀlacions públiques que unix Massamagrell amb el barri de la Magdalena
El president de la Generalitat Alberto Fabra i el diputat Miguel Bailach issant
02/04/2013

 

 

 

El vicepresident primer de la Diputació de València, Juan José Medina, ha acudit este matí a la inauguració del Centre de Joventut de Massamagrell acompanyat per la diputada provincial d'Administració General, Carlota Navarro; la de Servicis Socials, Amparo Mora; el diputat de la Central de Compres, Vicente Ibor, i la diputada d'Educació, Oreto Segura.

 

L'acte ha sigut presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i l'alcalde de la localitat i diputat provincial, Miguel Bailach.

 

L'edifici de 1.316 metres quadrats distribuïts en dues plantes està, finançat pel Pla Confiança de la Generalitat Valenciana i s'integra en un complex format per altres instal·lacions públiques, com un parc tancat i dues instal·lacions esportives sufragades pel Pla Provincial d'Obres i Servicis de la Diputació de València, que estan en construcció en este moment.

 

El Centre de Joventut està localitzat en una zona estratègica de la localitat, ja que potencia la unió entre el nucli urbà de Massamagrell i el barri de la Magdalena, igual que les nou dependències de la Policia Local financades per la Diputació de València i l'institut local.

 

El centre albergarà la seu dels dos grups escoltes de Massamagrell, Sant Joan i Alezeya, amb més de 200 jóvens associats. A més també donarà cabuda al Centre d'Informació Juvenil, a cursos de monitors de temps lliure i a tallers programats des de la Regidoria de Joventut.

 

Fabra ha reconegut la rellevància d'inaugurar instal·lacions públiques «i, quan van destinades als més jóvens, és major orgull perquè ells són el futur de la nostra societat i més concretament el d'esta població», assegurava el president.

 

Acompanyaven el president Fabra la consellera d'Infraestructures, Isabel Bonig, i el delegat del Consell en la província de València, Rafael Soler.

 

Per la seua banda l'alcalde de Massamagrell, Miguel Bailach, ha volgut ressaltar la tradició del poble per estos grups escolta. «Tenim —ha dit— una tradició de més de trenta anys a Massamagrell i açò s'havia convertit en una reivindicació històrica, el poder tindre un edifici destinat als jóvens. Ens faltava una cosa per a ells i este centre complix les expectatives».

Declaracions d'Alberto Fabra
Declaracions d'Alberto Fabra
Declaracions de Miguel Bailach
Declaracions de Miguel Bailach
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet