Versió per a imprimir

Més de 6.500 persones han seguit la retransmissió del 41 Certamen de Bandes Diputació de València

  • El concurs, celebrat els dies 13 i 14 de maig, ha estat emès en directe i diferit per les televisions i mitjans 'on line' que han recollit el senyal ofert per l'Àrea de Cultura
Imagen
05/06/2017

Les dades recollides per l'auditoria d'impactes de la retransmissió del 41 Certamen de Bandes Diputació de València reflecteix que més de 6.500 persones varen seguir el senyal proporcionat per l'Àrea de Cultura de la Diputació.

 

Un total de 5.235 seguidors varen seguir durant els mateixos dies del certamen, dissabte 13 i diumenge 14 de maig, la retransmissió de l'esdeveniment. Mentre que durant els dies següents –comptabilitzat fins el 22 de maig– la xifra va arribar als 6.525 espectadors.

 

A més de la retransmissió a través de la web de la Diputació, www.dival.es, els seguidors del Certamen també ho varen fer recorrent a les televisions comarcals i autonòmiques, i els mitjans de comunicació digital amb servei audiovisual.

 

D'altra banda, la presència a Twitter va tornar a concitar a nombrosos aficionats. L'etiqueta #bandesdival va aconseguir 327.665 impactes, captant a 130.864 usuaris, que tenien opció a l'enllaç de la retransmissió en directe, i que com indiquen les dades, el varen utilitzar majoritàriament durant la mateixa celebració d'aquesta 41 edició del Certamen de Bandes de Música de la Diputació.

 

Cal destacar que els arxius sonors i visuals del 41 Certamen estan a disposició del públic en el següent enllaç: www.enetres.tv/channels/diputv

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet