Versió per a imprimir

Més de cent majors de Vallada i de Guadassuar visiten la Diputació

  • El president de la Diputació ha rebut els majors que participaven hui en el programa «Sona València per als majors»
  • Més de cent persones d’estos municipis de la Costera i de la Ribera han visitat els palaus de la Scala i de la Batlia, la plaça de bous, el Museu Taurí i la Beneficència
Foto de grup amb els majors de Guadassuar
23/07/2014

El president de la Diputació, Alfonso Rus, ha rebut més d’un centenar de persones majors de Vallada i de Guadassuar, que han participat hui en el programa «Sona València per als majors».

 

En este sentit, Rus ha informat que este programa, que va començar fa uns anys, «pretén que els majors de la província coneguen la Diputació de València —una institució amb dos-cents  anys d’història— però sobretot perquè passen un dia agradable».

 

El president provincial ha recordat també que la Diputació disposa de museus, del Teatre Principal, d’una Escola de Capatassos i una altra de Viticultura i Enologia, i molts altres més servicis per als ciutadans, i també de dos mil quilòmetres de carreteres a la província de València.

 

Rus ha mencionat també el programa «Per l’Ocupació Hotelera i el Turisme Social»: «Esta iniciativa, en la qual la Diputació hi ha invertit tres milions d’euros, s’està desenrotllant per segon any consecutiu amb l’objectiu de mantindre llocs de treball en el sector hoteler», ha informat.

 

El responsable de la Diputació ha transmés confiança en este projecte, ja que «ha aconseguit mantindre dos mil dos-cents llocs de treball i ha tingut un retorn econòmic de quinze milions d’euros», ha apuntat.

 

També s’ha referit al servici de Teleassistència que la Diputació de València presta a setze mil persones majors de la província i que ha suposat una inversió de l’entitat provincial de tres milions d’euros.

 

Alfonso Rus ha estat acompanyat de la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, la diputada d’Educació, Oreto Segura, l’alcalde de Guadassuar, José Ribera, i el tinent alcalde de Vallada, Ramón Vila.

 

Ajuntament d’ajuntaments i dels veïns

 

La diputada Mora ha comentat que fa algun temps, la Diputació va decidir obrir les portes perquè la gent coneguera el patrimoni de què disposa, ja que «és l’ajuntament d’ajuntaments i també de tots els veïns de la província».

 

L’alcalde de Guadassuar, José Ribera, ha agraït a l’entitat provincial este programa, que «suposa molt per als jubilats de la nostra localitat». Ribera ha reconegut la labor que desenrotlla la Diputació amb els municipis de la província i considera que el programa de viatges socials «servix perquè els majors disfruten i, a més, disminuïx el nombre d’aturats».

 

Per la seua banda, el tinent d’alcalde de Vallada, Ramón Vila, ha comentat que «Sona València per als majors» «és una gran iniciativa, ja que amb ell, els veïns de la província poden conéixer el patrimoni de la Diputació».

 

 

Declaracions d'Alfonso Rus
Declaracions d'Alfonso Rus
Declaracions d'Amparo Mora
Declaracions d'Amparo Mora
Declaracions del'alcalde de Vallada, Ramón Vila
Declaracions del'alcalde de Vallada, Ramón Vila
Declaracions de l'alcalde de Guadassuar, José Ribera
Declaracions de l'alcalde de Guadassuar, José Ribera
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet