Versió per a imprimir

Olocau estrena el camp de futbol de gespa artificial demandat pels seus veïns amb ajuda de la Diputació

  • El president, Jorge Rodríguez, visita el municipi del Camp de Turia, on la institució ha invertit 675.000 euros en menys de 2 anys
  • Els plans provincials han servit a més per arreglar carrers i camins, i edificis públics com l’Almassora o el Centre Social
Imagen
29/05/2017

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest divendres les actuacions dutes a terme per Olocau amb ajuda de la Corporació provincial, que ha invertit 675.000 euros en aquest municipi del Camp de Turia en la primera meitat de la legislatura. “El més destacat d'aquestes obres és que resolen problemes i necessitats de les persones i milloren la seua qualitat de vida”, ha manifestat Rodríguez, acompanyat pels diputats Bartolomé Nofuentes, Mercedes Berenguer i Isabel García.

 

Una d'eixes actuacions ha sigut la instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol d'Olocau, inaugurat aquest divendres pel president de la Diputació. L'obra ha comptat amb un pressupost de 192.000 euros, aportats per la Corporació a través del Pla de Millora d'Instal·lacions Esportives, en la qual s'ha implicat el Consistori aportant 90.000 euros, que en paraules de l'alcalde, Antonio Ropero, “és una instal·lació única a la Comunitat Valenciana, per la qual cosa cal agrair a la Diputació l'esforç per fer que un municipi xicotet com Olocau es faça gran”.

 

“S'ha fet una bona inversió, perquè vaig tenir l'oportunitat de visitar aquest camp de futbol, i fins i tot de jugar en ell, i ara les condicions són immillorables, res a veure amb el seu estat anterior”, ha assegurat la diputada d'Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García. No obstant açò, les millores en el camp de futbol no han sigut les úniques en l'equipament esportiu d'Olocau, ja que també s'han destinat 25.000 euros del Pla d'Obres i Serveis, el nou SOM, a la instal·lació de gespa artificial en la zona esportiva municipal de la urbanització La Lloma.

 

A més, Olocau ha dedicat l'aportació de la institució provincial a la reparació de carrers i camins, la renovació de part de la xarxa d'aigua potable i la reforma d'edificis públics com el Centre Cívic Sènior i l’Almàssera, instal·lació que també ha visitat el president de la Corporació provincial. “Si no fora per l'ajuda de les institucions valencianes no podríem fer tot el que estem fent”, ha reconegut l'alcalde, Antonio Ropero.

 

Durant la visita, Rodríguez també ha pogut assistir a l'exposició que el municipi ha preparat sobre els Ibers i El Puntal dels Llops i que viatjarà el pròxim mes de juny a Brussel·les, en el marc d'una trobada gastronòmica. Precisament aquest jaciment, que forma part de la Ruta dels Ibers, es manté a través d'un conveni amb la Corporació provincial.

 

Així mateix, el municipi ha rebut 60.000 euros de la Corporació provincial per a reparar danys causats per l'episodi de pluges de la tardor de 2015. En l'àmbit comarcal, Jorge Rodríguez ha posat en valor les inversions de la Diputació en el Camp de Turia, que incloent el Fons de Cooperació Municipal, aportat a parts iguals amb la Generalitat, s'eleven per damunt dels 12,5 milions d'euros en aquests dos primers anys de legislatura.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
La diputada d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García
La diputada d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García
L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero
L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero
Visita del president Jorge Rodríguez a Olocau per a veure les obres realitzades amb les ajudes de la Diputació de València
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet