Versió per a imprimir

Pep 'Botifarra' presenta demà el seu nou disc a la Diputació

  • La institució provincial patrocina la producció i la gira de concerts de 'A un home que ve del poble, ningú fa abaixar la cara'.
  • Aquesta producció és una mostra de les línies que marcaran, a partir de 2016, el nou pla de promoció de la música, conegut fins ara com Sona la Dipu Pop-Rock.
04/10/2015

 

Els músics valencians Pep Gimeno Botifarra i Pau Chàfer presentaran demà dilluns 5 d’octubre, a la nova Diputació de València, el seu disc A un home que ve del poble, ningú fa abaixar la cara.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la diputada Isabel García intervindran en l’acte de presentació que se celebrarà a les 11:00 al pati del Palau Scala. Durant la presentació, Botifarra i Pau Chàfer interpretaran algunes cançons del disc, com ara l’U d’Antella.

La institució provincial patrocina la producció i la gira de concerts de A un home que ve del poble, ningú fa abaixar la cara, un treball que presenta Botifarra amb Pau Chàfer en un nou registre, fusió de jazz, pop i folk, acompanyat de la banda de músics composta per Tobal Rentero al guitarró, el llaüt, la bandúrria, la dolçaina, la mandolina i les percussions; Vicent Chàfer a la bandúrria, el llaüt i el guitarró; Òscar Vila al baix, la guitarra, el guitarró i la mandolina; Edu Olmedo a la bateria i les percussions; i Miquel Pérez a la guitarra i la tiorba.

 

Aquesta producció és una mostra de les línies que marcaran, a partir de 2016, el nou pla de promoció de la música, conegut fins ara com Sona la Dipu Pop-Rock.NOTA ALS MITJANS

Dia: Dilluns, 5 d’octubre

Hora: 11:00

Lloc: Pati del Palau Scala (Plaça de Manises, 4, València) 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet