Versió per a imprimir

Pinet soŀlicita ajuda per a urbanitzar el seu accés i potenciar-ne el seu atractiu turístic

  • L’alcalde, Juan Ramón Chismol, s’ha reunit hui en la Diputació amb el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina
Medina i Chismol durant la trobada a la Diputació
15/01/2013

 

L’Ajuntament de Pinet ha soŀlicitat l’ajuda de la Diputació de València per a millorar l’accés al municipi i el seu atractiu turístic «amb el fi d’atraure visitants a la població i generar un moviment econòmic més gran en la població, a més d’incrementar els servicis als seus ciutadans» —ha anunciat hui l’alcalde, Juan Ramón Chismol.


Chismol s’ha reunit hui en la seu de la corporació provincial amb el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina, a qui ha exposat les necessitats actuals de Pinet i els projectes municipals més immediats. «Des de l’Ajuntament volem urbanitzar l’accés principal a Pinet i concloure i potenciar la millora de l’àrea recreativa de la Font de la Teula, un dels millors atractius turístics i motor econòmic del municipi», ha explicat. L’alcalde i Medina han estudiat les possibles ajudes provincials per a mamprendre ambdós projectes mitjançant la nova edició de plans d’inversió per a obres, servicis i camins rurals, principalment. «Pinet és un poble menut, però que aspira a tindre els mateixos servicis que un municipi gran, per a la qual cosa sempre ha sigut vital l’ajuda de la Diputació» —ha insistit Chismol.

Declaracions de l'alcalde
Declaracions de l'alcalde
Imatges de la reunió
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet