Versió per a imprimir

Riba-roja de Túria, Sollana, Torres Torres, Loriguilla i Alfafar milloraran les seues infraestructures amb l’ajuda de la Diputació

  • Alfonso Rus firma convenis de col·laboració amb els alcaldes de cinc municipis per a millores en servicis als ciutadans per un valor de 760.000 euros
Firma del convenio con Alfafar.
11/07/2012

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha firmat hui en el seu despatx cinc convenis de col·laboració amb els responsables municipals de Riba-roja de Túria, SollanaTorres TorresLoriguilla Alfafar, amb els quals es posaran en marxa projectes de reforma d’infraestructures locals i d’instal·lacions esportives que suposen una inversió total de la institució provincial de 760.000 euros.

 

La Diputació ha formalitzat el seu compromís amb l’alcalde de Riba-roja de Túria, Francisco Tarazona, per a equipar l’espai que alberga la nova piscina municipal. Concretament, la Diputació de València ajudarà a acabar les obres d’esta nova infraestructura esportiva i la dotarà de taquilles i torns d’accés.

 

Per al responsable municipal, la Diputació de València «sempre està al costat dels municipis que necessiten alguna ajuda per a millorar els servicis que es presten als ciutadans».

 El màxim responsable de la institució, Alfonso Rus, ha subscrit també un acord amb l’Ajuntament de Loriguilla, representat pel seu edil, José Javier Cervera, per a la construcció d’una plaça que servirà d’escenari per a actes públics i reunions i disposarà d’una zona d’oci i d’entreteniment per a xiquets i jóvens.

 

«En concret, es construirà un punt de trobadaper als veïns amb jocs per als més menuts, mobiliari urbà i zones de recreació perquè la gent hi puga passejar», ha asseverat l’alcalde.

 

Millora d’instal·lacions esportives

 

Rus ha signat també un conveni singular amb el primer edil de Sollana, Vicent Codoñer, per a millorar el terreny de joc de la localitat.

 

La corporació provincial sufragarà les obres d’un camp de futbol de gespa artificial per al municipi, ja que, segons indica l’alcalde, «l’actual terreny de joc es va construir fa més de quaranta anys i es troba en molt mal estat».

 

«Més d’un centenar de xiquets, que conformen l’escola de futbol, i els onze equips de la població es beneficiaran d’este projecte impulsat per la Diputació», una actuació que, segons paraules de Catalá, «generarà un estalvi econòmic quant al manteniment, ja que l’actual estadi és d’herba natural».

 

Alfonso Rus i l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, han tancat l’acord de col·laboració entre la Diputació i l’ajuntament per a la rehabilitació de l’escola infantil que es troba en l’edifici Remedios Montaner, que no complix la normativa.

 

Este projecte «subvencionarà les obres de restauració d’un edifici de 1950 que no està homologat», ha asseverat el primer edil, alhora que ha informat que les actuacions consistiran a «eliminar les barreres arquitectòniques, ampliar aules, crear una zona de jocs per als més menuts, construir eixides d’emergències i una aula d’estudis. Beneficiarà més de cinquanta famílies que utilitzen actualment les instal·lacions»—ha conclòs l’alcalde.

 

Finalment, Torres Torres acabarà les obres de remodelació de la plaça de la Gran València amb l’ajuda de la Diputació, tal com s’ha establit en el conveni que ha subscrit el president Rus amb l’alcalde, Alfonso Guillem. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet