Versió per a imprimir

Roberto Jaramillo: “Apostem per un govern obert des del coneixement i la formació”

  • Las Naves va acollir el primer dels seminaris GO previstos des de la Delegació de Transparència i Govern Obert que encapçala el diputat Roberto Jaramillo
  • El 3 de novembre en l'ADEIT i el 18 de novembre en el MuVIM se celebraran jornades similars per a tractar qüestions sobre transparència que general dubtes als dirigents de les administracions
Imagen
21/10/2016

El Seminari GO! “Govern Obert. Com obrir els governs locals?” organitzat pel Servei de Transparència, a través del Programa de Formació Local de la Diputació de València, va obrir aquest dijous les jornades divulgatives en transparència, participació i rendició de comptes que la Diputació posa a la disposició dels ajuntaments de la província. “Una clara aposta pel govern obert des del coneixement i la formació”, en paraules del diputat Roberto Jaramillo.


Una sessió amb un caràcter eminentment pràctic, en la qual els assistents, tècnics i representants municipals, van poder comprovar com l'objectiu del govern obert és possible si ho adaptem a la realitat del municipi. "Si el govern obert és l'horitzó, la innovació pública oberta és el camí", va recalcar Alberto Ortiz de Zarate, expert que va impartir el seminari.


No caldrà esperar massa per a trobar noves cites amb la transparència. Concretament, el pròxim dia 3 de novembre l'ADEIT acollirà la Jornada ‘La Transparència a debat’ en la qual es tractaran temes com la innovació democràtica en el govern local o les xarxes ciutadanes per la transparència. 


Com he de publicar el salari d'un alt càrrec, puc incloure el nom del funcionari en la publicació de la relació de llocs treballe i altres questions que generen dubtes es tractaran al seminari “Transparència i protecció de dades”, que tindrà lloc el 18 de novembre al MuVIM.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet