Versió per a imprimir

Roberto Jaramillo arreplega el premi Novagob excel·lència 2016 per l'estratègia Go Dival! a millor iniciativa de govern obert

  • Roberto Jaramillo: “Aquest premi corona el treball de tot el personal de la Diputació per convertir la institució en una administració oberta i transparent i situa el Pla Estratègic Go Dival! entre els millors dels països de parla hispana”
Imagen
30/09/2016

El diputat de Transparència i Govern Obert de la Diputació, Roberto Jaramillo, va arreplegar anit el premi Novagob excel·lència 2016 a millor iniciativa de govern obert per l'estratègia Go Dival! de la Diputació, un guardó que reconeix els projectes iberoamericans més destacats en innovació pública i transparència que impulsa la xarxa social NovaGob.

“Aquest premi ens encoratja a seguir treballant per a deixar arrere l'obscurantisme i les pràctiques més que dubtoses que han dirigit aquesta institució provincial durant molts anys i que han portat davant els tribunals a molts dels seus responsables anteriors per casos de corrupció”, ha recordat Jaramillo.

“Nosaltres caminem just en adreça oposada, hem engegat aquesta iniciativa pionera en l'administració local per a aconseguir la implantació efectiva de la transparència en la Diputació”, ha afegit el diputat.


La cerimònia de lliurament dels Premis NovaGob Excel·lència 2016 va tenir lloc aquesta passada nit en La Laguna, Tenerife. El diputat de Transparència i Govern Obert, Roberto Jaramillo, va arreplegar, acompanyat pel Cap de Servei de Transparència, Ricard Martínez, el guardó que atorga la xarxa social de l'administració pública iberoamericana NovaGob.Jaramillo va destacar també que el Pla Estratègic Go Dival! “és el fruit del treball col·laboratiu, entre la societat i el personal funcionari, per a aconseguir que la ciutadania puga portar un control efectiu de la gestió pública para, en definitiva, enfortir la pròpia administració i evitar precisament que la falta de claredat afavorisca les pràctiques corruptes”.

El premi NovaGob Excel·lència reconeix aquelles iniciatives que suposen “un exemple a seguir de bones pràctiques en el sector públic” i el Pla Estratègic Go Dival! ha resultat guanyador d'entre les 84 candidatures presentades, amb iniciatives procedents d'Espanya, Colòmbia, Argentina, Mèxic, Costa Rica i Perú.

Roberto Jaramillo
Roberto Jaramillo
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet