Versió per a imprimir

Rodríguez: “El rugbi conjumina els valors d’integració i treball en equip que practica la Diputació de València”

  • El president, la vicepresidenta i la diputada d'Esports reben a jugadors i jugadores dels clubs representats en les seleccions valencianes que s'han proclamat campiones d'Espanya
Imagen
22/06/2017

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, i la diputada d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, han rebut aquest dijous a jugadores i jugadors dels clubs de rugbi que es van proclamar campions d'Espanya amb les seleccions valencianes, en un acte on els responsables provincials han destacat el component “integrador, inclusiu i solidari” d'aquest esport.

 

Jorge Rodríguez ha felicitat a les jugadores i jugadors valencians de rugbi per la consecució dels campionats d'Espanya femení i masculí, manifestant que “el rugbi conjumina els valors d'integració, solidaritat, treball en equip i respecte que també practica la Diputació de València”.

 

“Sou un orgull per a nosaltres. No deixeu de tenir eixe esperit col·laboratiu i de portar el nom de València molt lluny”, ha destacat per la seua banda la vicepresidenta de la Corporació provincial, Mª Josep Amigó. Així mateix, la diputada d'Esports, Isabel García, ha confessat sentir-se orgullosa “per veure com l'esport recolzat per la Diputació arriba a cotes tan altes d'èxit”, destacant els valors d'un esport “que fomenta la igualtat sense distincions en tots els àmbits”.

 

Els equips de categoria masculina sub 20 i femenina sub 18 s'han proclamat recentment Campions d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. De la mateixa manera, l'equip Seven sub 16 masculí ha quedat subcampió en el mateix campionat i en categoria femenina s'ha obtingut el tercer lloc, resultats que mostren l'alt nivell de joc i de competició de les formacions valencianes en els diferents perfils d'edat.

 

“El rugbi s'escriu amb ‘R’ de respecte. Es caracteritza per l'esperit esportiu, el treball en equip. És un gran honor per a nosaltres aquesta recepció, pel suport rebut i l'esforç realitzat, que té la seua recompensa”, ha subratllat el president de la Federació de Rugbi, José Luis López. La Corporació provincial recolza des de fa anys a la Federació a través de la seua línia de subvencions a entitats i clubs esportius.

 

*Hi ha vídeo disponible en el FTP de Diputació de València

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
La vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó
La vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó
La diputada d'Esports, Isabel García
La diputada d'Esports, Isabel García
El president de la Federació Valenciana de Rugbi, José Luis López
El president de la Federació Valenciana de Rugbi, José Luis López
Video Selecció Valenciana de Rugby.
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet