Versió per a imprimir

Rus firma amb Alzira, Chiva, Gandia, Llíria i Manises els convenis per a mantindre les seus de Fundar

  • La institució provincial renova el seu suport a les accions de voluntariat social a la província de València
Foto de grup
21/11/2012

 

El president de la Diputació, Alfonso Rus, ha rubricat este matí els convenis de coŀlaboració amb la Fundació de la Solidaritat i el Voluntariat de la Comunitat Valenciana (Fundar) per al sosteniment de les seues seus a Alzira, Chiva, Gandia, Llíria i Manises.

Amb el president provincial ha estat present la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, qui ha manifestat la seua satisfacció per continuar formalitzant la coŀlaboració amb associacions en matèria d'afers socials.

El regidor d'Alzira Eliseo Candela ha firmat el conveni del seu ajuntament, mentre que els alcaldes de Chiva, José Manuel Haro; de Gandia, Arturo Torró; de Llíria, Manuel Izquierdo, i de Manises, Francisco Izquierdo, han subscrit els dels seus consistoris respectius.

A través dels centres ubicats a les cinc localitats esmentades, la Diputació de València instrumentalitza el teixit associatiu local i coŀlabora en l'organització de les persones solidàries, els servicis que presten i els seus programes.

L'objectiu de la Diputació, dels ajuntaments i de Fundar és la promoció i l'impuls del voluntariat, la solidaritat amb les persones necessitades i l'assistència en servicis socials. 

Per mitjà d'estes actuacions, a les oficines de Fundar s'atén una àrea de més de 350.000 habitants dels municipis mateixos i de les seues àrees d'influència.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet