Versió per a imprimir

Rus presidix l’acte de lliurament d’instruments a bandes de l’interior a Chiva

  • La Foia de Bunyol rebrà vint-i-set instruments per a nou societats musicals, i la Plana d’Utiel, trenta-dos instruments per a tretze societats musicals
Lliurament d'instruments a la Plana d'Utiel
13/12/2012

 

 

Alfonso Rus presidí anit, a Chiva, el lliurament dels documents acreditatius per a 59 instruments a totes les societats musicals de les comarques de la Foia de Bunyol i la Plana d’Utiel en el transcurs d’un acte que es va celebrar a l’auditori de la societat musical La Artística de Chiva, al qual assistiren els principals representants de totes les poblacions invitades. L’acte estigué dirigit pel diputat Cristóbal Grau i hi assistiren altres responsables provincials, com Oreto Segura, Amparo Mora, Maria Jesús Puchalt i José Manuel Haro, alcalde de la localitat.

 

Els municipis de Chiva, Alborache, Buñol, Cheste, Godelleta, Macastre, Millares, Siete Aguas i Yátova, pertanyents a la comarca de la Foia de Bunyol, rebran un total de 27 instruments de percussió, vent, fusta i metall.

 

Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Chera, Fuenterrobles, San Antonio (Requena), Sinarcas, Requena, Utiel, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel comptaran, d’altra banda, amb un total de 32 instruments per a les 13 bandes de música de la comarca de la Plana d’Utiel.

 

Esta vesprada, a Alcàsser

 

Esta vesprada, a partir dels 18 h, al centre cultural d’Alcàsser tindrà lloc el lliurament a les societats musicals i cors de l’Horta Oest i l’Horta Sud de 118 instruments, que arreplegaran més de quaranta entitats musicals repartides per estes comarques.

 

«Retrobem la nostra música»

 

El programa de la Diputació de València està articulat des de l’àrea de Cultura de la Institució, que compta amb una subvenció de 680.000 euros per als exercicis del 2011 i 2012, destinada a les entitats musicals de les comarques sol·licitants.

 

Setmanalment fins a gener la Diputació recorrerà les comarques valencianes i lliurarà un total de 859 instruments a 335 societats musicals, i l’acte conclourà al Museu Valencià d’Etnologia, on es lliuraran els instruments per a la ciutat de València.

 

 Pròxims actes

 

13 de desembre

Lloc: Alcàsser

Lliurament d’instruments musicals a les societats musicals i als cors de l’Horta Oest i l’Horta Sud

 

 14 de desembre

Lloc: La Llosa de Ranes

Lliurament d’instruments musicals a les societats musicals i als cors de la Costera, la Vall d’Aiora i la Canal de Navarrés

 

 15 de desembre

Lloc: Real de Gandía

Lliurament d’instruments musicals a les societats musicals i als cors de la Safori la Ribera Baixa

Declaracions de Cristóbal Grau
Declaracions de Cristóbal Grau
Declaracions de José Corachán, president de La Armónica, 'los Litros', de Buñol
Declaracions de José Corachán, president de La Armónica, 'los Litros', de Buñol
Declaracions d'Ángel Gil, president de la Unión Musical de Godelleta
Declaracions d'Ángel Gil, president de la Unión Musical de Godelleta
Vídeo del lliurament a Chiva
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet