Versió per a imprimir

Siete Aguas obri la inscripció per al Gran Fons Internacional més solidari

  • Part de la inscripció de la carrera patrocinada per la Diputació es donarà a l’ONG Abay per a dotar de calcer els escolars del districte de Walmara, a Etiòpia
  • Els taps de botelles d’aigua es destinaran a la campanya «Per tu glatix més fort el meu cor» a favor de la xiqueta malalta Alba
26/06/2012

 

El XXXIII Gran Fons Internacional de Siete Aguas ha obert el termini d’inscripció per a la seua edició 2012, que finalitzarà el 14 d’agost i es pretén que siga l’ edició més solidària. La prova tindrà lloc el 18 d’agost i compta amb el patrocini de la Diputació de València a través de la seua marca turística València Terra i Mar.

Es tracta d’una prova molt dura en la qual s’aboca tot el poble. Són unes 40.000 persones que acudixen a seguir el desenvolupament de la prova al llarg del recorregut, 15.150 metres, per un traçat urbà i de muntanya que la fa especialment dura.

El diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, l’ha definida com «la joia de la corona de les proves d’atletisme de tota la província i de la Comunitat Valenciana».

És una competició que s’ha consolidat com a un referent mític pel seu traçat i les seues condicions, en què destaquen la tenacitat, l’esforç i el respecte als altres al llarg del recorregut.


Un euro de cada inscripció es donarà a l’ONG Abay, que desenvolupa projectes a Etiòpia (www.abayetiopia.org).Concretament, la recaptació anirà destinada al projecte «Sabatilles per a Walmara», amb el qual es pretén dotar de calcer la població escolar del districte de Walmara.

Abay desenvolupa a Walmara diferents projectes de desenvolupament, entre els quals es pot destacar fins ara la dotació del col·legi de Bacho, la construcció d’un pou a la porta de l’escola, la compra de marraixes per als 800 alumnes, la construcció d’una biblioteca i d’una aula de formació. Com a projecte a mitjà termini, es pretén la construcció d’un taller per a la fabricació de sabates, per la qual cosa la contribució dels corredors anirà destinada a este projecte.

Pot trobar més informació sobre la campanya en: http://www.abayetiopia.org/zapatillas-para-walmara.

«Per tu glatix més fort el meu cor»

El director general de la prova, Toni Gil, manifestà que «també ens solidaritzarem amb la causa d’Alba. «Per tu glatix més fort el meu cor»: este és el lema de l’associació Alba Ojeda García, que lluita per donar millor qualitat de vida a una xiqueta que patix una paràlisi cerebral a conseqüència d’una presumpta negligència mèdica que li ocasionà danys irreversibles».

Amics i gent anònima donen suport a la família d’Alba per mitjà de la web http://portilatemasfuertemicorazon.com/ en la seua lluita per millorar la qualitat de vida de la xiqueta, i un dels suports importants és l’arreplega de tota mena de taps de plàstic. «Per a això pensem reciclar tots els taps de plàstic possibles.»

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet