Versió per a imprimir

Trèvol ja disposa del seu vehicle per assistir als discapacitats dels 34 municipis de la Vall d’Albaida

  • El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, presenta aquesta unitat mòbil adaptada subvencionada per la Corporació provincial amb 37.000 euros
  • Rodríguez: “Des de la Diputació tenim una clara vocació de servei públic i de millorar la vida d'aquelles persones que tenen un punt de partida més complex”
Imagen
13/09/2017

El president i alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, han presentat aquest dimecres en la capital de la Vall d'Albaida el vehicle adaptat que dóna servei als usuaris del Projecte Trèvol, que s'encarrega d'integrar a les persones amb discapacitat a l'entorn de la comunitat en els 34 municipis de la Vall d'Albaida.

 

La Corporació provincial ha subvencionat amb 37.000 euros la compra d'aquesta unitat mòbil adaptada amb la qual donarà servei de transport als usuaris de Trèvol. “Des de la Diputació tenim una clara vocació de servei públic i de millorar la vida d'aquelles persones que tenen un punt de partida més complex. Amb eixa idea, des de l'àrea de Benestar Social es va engegar aquesta línia de vehicles adaptats”, ha assenyalat Jorge Rodríguez.

 

En l'acte, en el qual han participat la diputada de Benestar Social, Salut i Educació, Mercedes Berenguer, el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, i la directora del Projecte Trèvol, María Amelia Martínez, Rodríguez ha destacat el “impressionant treball” que es fa a través d'aquesta iniciativa, afegint que “hi havia una necessitat de transport a la qual s'ha donat resposta”.

 

Per la seua banda, la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha subratllat que “el que es fa ací està donant resposta a les necessitats de la ciutadania. Vaig conéixer el treball de Trèvol poc després d'arribar com a diputada i se'm va quedar gravat. D'aquesta manera, complim amb un dels objectius de l'àrea de Benestar Social, que és proporcionar felicitat a les persones, mostrar que escoltem les seues necessitats i que estem ací”.

 

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, Vicent Gomar, ha assenyalat que “el que estem fent és donar-li sentit a la vida i solucionar problemes de la gent, per la qual cosa agraïm a la Diputació l'esforç perquè és una realitat per a millorar la vida de les persones i les famílies a través d'aquest projecte Trèvol”.

 

 

Un projecte d'àmbit comarcal que arriba a 34 municipis

 

El Projecte Trèvol és una iniciativa de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida d'àmbit comarcal que arriba a 34 municipis i una població de prop de 91.000 habitants. Aquesta iniciativa ofereix suport a les persones amb discapacitat perquè puguen desenvolupar les seues vides com els altres. Un treball que suposa cada any centenars de milers de quilòmetres en desplaçaments.

 

“Aquesta furgoneta cobreix una necessitat, a més amb la particularitat que està adaptada. Açò fa que persones com Darío o com Alejandro, que viu en Fontanars, puguen realitzar de forma còmoda els desplaçaments”, ha assenyalat la directora del projecte, María Amelia Martínez. Aquesta unitat mòbil se suma a la lliurada per la Diputació a ADIEM, l'àmbit d'actuació de la qual és la capital de la Vall d'Albaida.

 

En total, la Diputació de València, a través de l'àrea de Benestar Social i dins de la seua línia d'ajudes dirigides a assistir les necessitats de desplaçament en associacions com Trèvol, ha destinat un total de 212.555 euros enguany, dirigits a lliurar set vehicles a col·lectius que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física o psíquica.

 

*Hi ha imatges disponibles en el FTP de Dival

 

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer
La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer
El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, Vicent Gomar
El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, Vicent Gomar
La directora del Projecte Trèvol, María Amelia Martínez
La directora del Projecte Trèvol, María Amelia Martínez
Trèvol ja disposa del seu vehicle per assistir als discapacitats dels 34 municipis de la Vall d’Albaida
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet