Versió per a imprimir

Un mur de formigó conté el risc de solsida de cases a Real de Gandia

  • El diputat Enguix visita les obres que han comportat una inversió de 23.390 euros per a la construcció d'un mur de formigó de huit metres d'altura
  • Vanesa Martínez: «El talús arribava fins a l'alt dels habitatges i al subsòl hi havia un pou que enfonsava la terra i feia perillar les cases»
Enguix i Martínez visiten les obres acabades
23/01/2013

 

La Diputació de València ha acabat una sèrie d'obres per a evitar esfondraments a Real de Gandia amb una inversió de 21.635 euros “que ha servit per a cobrir una necessitat urgent, i és que els veïns veien com perillaven els seus habitatges construïts al costat d'un talús que estava enfonsant-se”, tal com explica l'alcaldessa, Vanesa Martínez.

 

El diputat de Medi Ambient, Salvador Enguix, ha visitat este matí el municipi de la Safor on s'ha construït un mur de formigó de contenció de terres de huit metres d'alt al carrer Nou d'Octubre.

 

A l'acte ha acudit també l'alcaldessa i el cap de departament de Medi Ambient de la Diputació provincial, Emilio Sanchis, així com autoritats locals.

 

El diputat provincial ha informat que el cost de les obres “han ascendit a 23.390 euros i la Diputació de València ha pagat el 92,5%, és a dir, 21.635 euros”.

 

“Hui més que mai, la institució provincial, com ajuntament d'ajuntaments, està al costat dels municipis que necessiten millorar els seus serveis o portar a terme actuacions urgents”, ha declarat Enguix.

 

Per la seua banda, l'alcaldessa considera que es tracta d'una obra “d'urgència” que s'ha fet “amb rapidesa i eficàcia gràcies a l'ajuda de la Diputació provincial”. “El talús arribava fins a l'alt dels habitatges i al subsòl hi havia un pou que enfonsava la terra i feia perillar les cases”, ha declarat l’edila.

 

Per a Martínez, la Diputació de València “desenvolupa un paper fonamental per als municipis menuts que, com Real de Gandia, no tenen recursos suficients per a cobrir les necessitats dels seus veïns”.

 

Estalvi en la factura de la llum

 

L'alcaldessa ha informat també que el consistori s'ha adherit al Pla d'Eficiència Energètica de la Diputació de València: “Ja hem canviat cent bombetes i pròximament se substituiran uns altres cent punts de llum per bombetes led de substitució directa que ens permetrà un estalvi d'un 40% en la factura de la llum”.

Declaracions de Salvador Enguix
Declaracions de Salvador Enguix
Declaracions de Vanesa Martínez
Declaracions de Vanesa Martínez
Recursos i totals de la visita
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet