Versió per a imprimir

València, Terra i Mar patrocinarà la III Fira Autonòmica de la Xufa

  • El certamen gastronòmic se celebrarà a Almàssera en el mes d'octubre
Diputat de Turisme, Sanjuán i alcaldessa d'Almàssera, Laura Roig
28/07/2013

 

 

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar patrocinarà la tercera edició de la Fira Autonòmica de la Xufa, que se celebrarà en el mes d'octubre a Almàssera.

 

Este certamen té com a objectiu principal promocionar la gastronomia típica de la zona i mostrar l'oferta turística de la localitat, que compta amb nombrosos recursos naturals i culturals. A més, s'organitzaran activitats complementàries per als visitants, com xarrades, tallers, projecció de vídeos, etc.

 

Segons el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, la III Fira Autonòmica de la Xufa «és una acció important per a donar a conéixer este producte autòcton de la província i recolzar l'aposta d'Almàssera pel turisme».

 

Sanjuán ha assenyalat que «des de la Diputació de València i des del Patronat Provincial de Turisme sempre recolzem i coŀlaborem en la difusió dels productes gastronòmics valencians com la xufa».

 

L'alcaldessa d'Almàssera, Laura Roig, s'ha mostrat «molt agraïda» amb l'ajuda de la institució provincial per a celebrar esta fira gastronòmica.

 

«En l'Ajuntament d'Almàssera treballem per a defendre el nostre: la xufa i l'horta valenciana, que està molt ben conservada. Esta fira és una oportunitat més per a promocionar l'orxata i donar a conéixer els productes derivats de la xufa als visitants i a tots els que s'acosten fins al certamen» —ha destacat Laura Roig.

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l'alcaldessa d'Almàssera, Laura Roig, han firmat un conveni per al patrocini del certamen.

Diputat de Turisme, Sanjuán
Diputat de Turisme, Sanjuán
Alcaldessa d'Almàssera, Roig
Alcaldessa d'Almàssera, Roig
Diputat de Turisme, Sanjuán i alcaldessa d'Almàssera, Laura Roig
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet